Lukt het niet om te stoppen met roken? Een elektronische sigaret met nicotine is wellicht de oplossing voor u

09072014-02Een elektronische sigaret met nicotine kan wellicht helpen om uw doel om te stoppen met uw rookgewoonte iets meer haalbaar te laten zijn. Er zijn veel methoden en manieren om met roken te stoppen, zoals nicotinepleisters en kauwgom, alternatieve therapie, zoals acupunctuur en hypnose of zelfs de cold turkey methode. Meer recent is er een nieuw alternatief om te stoppen met roken op de markt toegetreden, welke als zeer succesvol wordt beschouwd. Ik heb het natuurlijk over een geluk bij een ongeluk, de elektronische sigaret met nicotine.

De hierboven genoemde methoden, evenals alle anderen die u misschien bent tegengekomen, kunnen inefficiënt blijken, aangezien zij veel bijwerkingen en ontwenningsverschijnselen met zich meebrengen. Om er een paar te noemen: gewichtstoename, hunkeringen, slapeloosheid, hoesten, vermoeidheid, ongeduld, gebrek aan concentratie, honger, constipatie, gas, droge keel en prikkelbaarheid zijn relatief veel voorkomende bijwerkingen die op alle stopmethoden van toepassing zijn. Dit komt doordat het regelmatig roken van tabakssigaretten, geleidelijk aan een psychologische gewoonte creëert in aanvulling op een lichamelijke verslaving. Dit komt vanwege de vele chemicaliën en giftige stoffen die gevonden worden in de mix van ingrediënten die gebruikt worden voor de productie van traditionele sigaretten. Wanneer deze gecombineerd worden met de tijdelijke consumptie van nicotine, stimuleert deze mix van chemicaliën de tabaksverslaving. Uiteindelijk zal het in stand houden van de rookgewoonte deze lichamelijke verslaving voeden, wat zich als iedere andere verslaving manifesteert, namelijk door van de roker te eisen om steeds meer en hogere hoeveelheden van de verslavende stof te inhaleren, om zo hetzelfde niveau van genoegdoening te kunnen bereiken.

Elektronische sigaretten zijn de laatste tijd erg populair onder mensen die al jarenlang proberen te stoppen met roken. Dit komt vanwege het feit dat ze gebruikt kunnen worden als vervangmiddel voor tabakssigaretten, wat u de optie geeft om uw dagelijkse sigarettenconsumptie geleidelijk aan te verminderen.Door uw tabaksverslaving geleidelijk aan stapsgewijs af te bouwen, is het een veiligere en gezondere weg voor het stoppen met roken die alle eerder genoemde vreselijke ontwenningsverschijnselen en bijwerkingen vermijdt. DanSmoke e-sigaretten biedt een verscheidenheid aan filters aan hun klanten, met verschillende hoeveelheden nicotine. Dit geeft u de mogelijkheid om geleidelijk aan met roken te stoppen door het nicotineniveau te verminderen, zodat u zeker bent van een langzame en gezonde manier om te stoppen zonder last te hebben van onprettige veel voorkomende bijwerkingen, zoals gewichtstoename, slapeloosheid of vermoeidheid.

Persoonlijke verdampers gebruiken e-vloeistof die verschillende hoeveelheden en concentraties nicotine bevat. Bovendien zijn er bepaalde typen e-sigaretten die in staat zijn de nicotinesterkte die aan het lichaam wordt vrijgegeven te versterken of verminderen, wat u letterlijk de complete controle over uw nicotine inname geeft. Met zo’n verscheidenheid aan verkrijgbare nicotinesterkten, is het erg gemakkelijk voor u om uw nicotine inname geleidelijk aan stukje bij beetje te verminderen, zodat uw lichaam langzamerhand gewend en comfortabel raakt aan minder nicotine in het systeem. Op deze manier zal uw lichaam zich ontdoen van giftige stoffen en zullen noch uzelf noch de mensen om u heen zich bewust zijn van de verandering, aangezien u geen duidelijke tekenen van ontwenning zult vertonen. Wanneer u andere methoden gebruikt, kunt u rillingen, overmatig zweten, stemmingswisselingen, hunkeringen en nog veel meer ongemakkelijke symptomen ervaren.

Een lange termijn verslaving aan tabakssigaretten is zeer schadelijk voor elk deel van het lichaam en het kan leiden tot vele vormen van kanker. De meest voorkomende vormen zijn longkanker, borst- en alvleesklierkanker, strottenhoofdkanker en mondkanker. Verslaving kan ook leiden tot veel chronische ziekten, waaronder cardiovasculaire en respiratoire aandoeningen. Het roken van tabakssigaretten verhoogt het risico op de ontwikkeling van nieuwe gezondheidsproblemen of het verergeren van vele gezondheidsproblemen. Het verlaagt de levensverwachting, het verhoogt het risico op vele hart- en longziekten, het verhoogt het risico op beroertes en het leidt tot steriliteit, onvruchtbaarheid, en de lijst gaat maar door.

De bevolking is tegenwoordig veel beter geïnformeerd over de risico’s van het roken van tabakssigaretten en deze toename van het publieke bewustzijn heeft geleid tot vele anti-rookwet veranderingen. Diverse landen hebben hoge accijnzen en belastingen op tabak toegepast in een poging om het sterftecijfer te verlagen en de levensverwachting van hun bevolking te verbeteren. Dit heeft geleid tot anti-rookwetten die het roken op openbare gelegenheden niet langer toestaan.

Dit is niet van toepassing op elektronische sigaretten, aangezien zij geen tabak of de andere schadelijke en kankerverwekkende chemicaliën en giftige stoffen die in de tabakssigaretten gevonden worden, bevatten. Een elektronische sigaret met nicotine bevat enkel water, EU-goedgekeurde smaakstoffen en diverse hoeveelheden nicotine en het produceert geen gevaarlijke rook, zoals gewone sigaretten dat wel doen. Maar het imiteert alleen de rook in de vorm van een aërosol. Deze aërosol bevat geen van de schadelijke giftige stoffen die gevonden worden in de rook van tabakssigaretten en is compleet geurloos, wat betekent dat het compleet veilig is voor zowel u als voor uw geliefden.