Het Verhaal van De Revolutionaire E-Sigaret.

280814-15E-sigaretten of verdampers, zijn het grootste hulpmiddel geworden om mensen te helpen van tabaksroken af te komen, sinds tabaksroken in een slecht daglicht is komen te staan. De populariteit en het succes dat e-sigaretten bereikten, lijkt door te zetten aangezien meer en meer tabaksrokers zijn begonnen ze te gebruiken.

Velen van ons zijn deze mensen die aan deze vreemde buizen zuigen en ‘rook’ uitblazen ongeveer twee jaar geleden gaan opmerken. Mijn eigen introductie vond plaats in 2012 toen een klant de bar binnenkwam, terwijl hij een e-sigaret rookte en aan mij uitlegde wat het precies inhield.

Wist u dat de eerste e-sigaretten helemaal terug te voeren zijn naar 1963? En nee dit is geen typo. Meer dan 50 jaar geleden liet een man genaamd Herbert A. Gilbert zijn apparaat patenteren als “een rookloze non-tabakssigaret”. Hoewel het apparaat ontworpen werd om hetzelfde effect te produceren als de e-sigaretten van tegenwoordig, kwam het nooit zo ver dat het commercieel geproduceerd werd.

Het was in 2003 dat Mr Hon Lik, een Chinese apotheker, de voorganger uitvond van de moderne elektronische sigaret zoals we die tegenwoordig kennen. Zonder u te vervelen met alle technische details is het de moeite waard te vermelden dat het besturingssysteem nog steeds de basis is van de e-sigaretten die vandaag de dag worden geproduceerd.

Golden Dragon Holdings, Hon Lik’s medewerkers, brachten hun e-sigaret op de Chinese markt in mei 2004 en begonnen de sigaret en de hieraan gerelateerde producten in 2005-2006 te exporteren.

Terwijl het merendeel van de apparaten nog steeds uitgebreid in China geproduceerd wordt, zijn er sinds de eerste elektronische sigaret op de wereldmarkt werd geïntroduceerd nieuw patenten verleend in diverse landen en zijn de ontwerpen veranderd. Tegenwoordig is er zowel een tweedelige als een driedelige verdamper beschikbaar.

De grote tabaksbedrijven zijn door de jaren heen getroffen, omdat de kosten van een pakje voor de klant zijn gestegen in verband met hogere accijnzen. Het verbannen van advertenties op televisie en sportsponsoring bleven hun omzet beïnvloeden; toch zijn mensen op de één of andere manier de prijs van hun volgende pakje sigaretten blijven betalen. De komst van de elektronische sigaret op de markt heeft er eindelijk voor gezorgd dat er een aantal serieuze alarmklokken voor deze bedrijven zijn gaan rinkelen.

Ze begonnen zich te realiseren dat dit wellicht ook een voorteken was voor hun tabaksgerelateerde producten en om dit tegen te gaan, zijn velen actief betrokken in de research en productie van de elektronische sigaret. Een stap die alleen positief kan zijn voor zowel de retailbedrijven als de consumenten.

Deze enorme explosie in het gebruik van verdampers heeft de aandacht getrokken van de overheid. Hun belastingpotje is aanzienlijk kleiner vanwege de hoeveelheid mensen die de gewoonte van tabakssigaretten opgeven en ze zullen binnenkort op zoek gaan naar manieren om hun verliezen terug te verdienen. Research is momenteel aan de gang en wetgeving zal zeker volgen.

Dit gezegd hebbende, valt het, op wat voor manier ze het ook brengen, niet te ontkennen dat het gebruik van elektronische sigaretten alle kankerverwekkende effecten die geassocieerd worden met het roken van tabak elimineert. Al die jaren heeft de overheid geprobeerd om de hele tabaksrokende bevolking te overtuigen om te stoppen met het roken van tabak, wat ervoor zorgt dat ze weinig logische argumenten hebben tegen het gebruik van verdampers.

Vanuit het perspectief van de gebruiker zorgen al deze beoordelingen en researchafdelingen van de overheid, die zich bezighouden met de productie en veilig gebruik van elektronische sigaretten ervoor dat fabrikanten de verdampers tegen de hoogte kwaliteit produceren.

DanSmoke is zo’n bedrijf dat koploper is in de technologie en productie van e-sigaretten. De verzending wordt gedaan vanuit een Brits pakhuis met kantoren in Denemarken waar hun producten al streng gecontroleerd, gecertificeerd en goedgekeurd zijn voordat ze worden vrijgegeven op de markt.

Dit in combinatie met een verdamper van hoge kwaliteit met een uitzonderlijk gunstige prijs, zorgt ervoor dat hun aandeel in de Britse en Europee markt ieder jaar weer stijgt.

Als u een tabaksroker bent die erover denkt om te stoppen, is het nu tijd om serieus te overwegen uw eerste elektronische sigaret aan te schaffen. We weten allemaal dat het niet gemakkelijk is om te stoppen met tabak, als ex-roker van drie pakjes per dag weet ik als geen ander hoe moeilijk het is.

Nadat ik in het verleden verschillende keren geprobeerd heb en gefaald ben om kauwgom, sprays en alle andere hulpmiddelen te gebruiken, begon ik eindelijk een serieuze weg te vinden in het verminderen van mijn inname van tabak en alle ernstige bijwerkingen die daarmee gepaard gaan.

Punten om te onthouden wanneer u uw eerste verdamper uitkiest. Kies een mondstuk dat comfortabel voelt wanneer u er een trekje van neemt. Zorg ervoor dat de eenheid in staat is om te voldoen aan uw specifieke tabaksconsumptie. Tenzij u natuurlijk wilt blijven, kies een smaak die niet te overheersend is. Mijn persoonlijke favoriet is Forest Fruits. Tot slot, als u meer dan twintig sigaretten per dag consumeert, begin dan met een vloeistof van rond de 16 mg nicotine, die u niet meer dan 2 mg per keer vermindert. Veel plezier met Dampen!