De voordelen van het aanschaffen van goedkope e-sigaretten.

11032013-31Goedkope e-sigaretten zijn nu de markt aan het overspoelen. Het voordeel van deze apparaten over de oude stijl helpt, in de strijd om eindelijk de gewoonte op te geven; ze worden steeds meer erkend door niet-rokers en rokers.

Ik ben er zeker van dat u de afgelopen jaren vele malen heeft geprobeerd te stoppen met wiet. Diverse pleisters, kauwgom. Zuigtabletten,  zelfs cold turkey, allemaal zonder resultaat. Langzaam maar zeker, eerst de vreemde sigaret, dan twee of drie, totdat je binnen een korte tijd terug bent bij een pak of twee per dag. Ik weet het. Been there, done that.

Nu maakt iedereen gebruik van e-sigaretten. De e of elektronische sigaret, is een metalen buis met een geïntegreerde verwarmingselement, oplaadbare batterij en een reservoir voor een vloeistof met nicotine, nicotine cartridges, of een fruitsmaak. De roker maakt gebruik van de sigaret zoals men dat doet bij een normale sigaret.

Dit trekt de vloeistof in de verwarmingselement en zet het om in een nicotine damp die werd opgezogen door de gebruiker. Bij het uitademen komt een rook (damp) vrij die indruk maakt bij gebruik van sigaretten. Het mooie van dit hulpmiddel is  dat de damp totaal onschadelijk is, terwijl de gebruiker nog steeds de verlangde nicotine gehalte binnenkrijgt, in tegenstelling tot sigarettenrook die alle kankerverwekkende stoffen en teer bevat en schadelijk zijn voor de organen van het lichaam.

Door de uitbarsting van rokers wereldwijd die het gebruik van e-sigaretten als hulpmiddel gebruiken bij het ​​afkicken, zijn ze een grote geld spinner geworden voor de vele grote bedrijven die betrokken zijn bij de productie en verkoop van deze items. De grote tabaksproducenten zelf hebben de inkomsten van deze sigaretten als potentieel gezien en zijn actief in het kopen van bedrijven die de goedkope e-sigaret produceren als alternatief voor echte tabak.

De standaard en de kwaliteit van de productie van deze elektronische apparaten is uitgegaan van door zowel consumenten als producenten en zijn extreem hoog. Als een zelfregelende instelling moeten normen worden gehandhaafd. Veel bestuursorganen en overheden zijn nu op zoek naar de mogelijkheden voor het reguleren van de verkoop en het gebruik van deze apparaten.

Om de algehele kwaliteit te laten dalen in dit stadium van het spel zou het contra-productief zijn voor de fabrikanten en distributeurs van deze goedkope alternatieven voor het roken van tabak . Veel hoge kwaliteit reviews en blogs hebben ook een rol gespeeld bij zowel het helpen van rokers en niet-rokers om informatie te vinden over de kwaliteit en effectiviteit van de diverse merken e-sigaret geweest.

Sinds het allereerste apparaat werd gebruikt in het openbaar zijn er geen meldingen van sterfgevallen geweest die toegeschreven zijn aan goedkope e-sigaretten, terwijl duizenden jaarlijks blijven sterven als gevolg van de schade veroorzaakt door gewone tabak roken. Dit feit alleen al zal een aanhoudende groei zien in de overgang van tabak naar het roken van damp.

Dus, waarnaar kijk je uit? Allereerst zijn niet alle e-sigaretten hetzelfde. Hiermee dient rekening gehouden te worden bij aankoop. Uw dagelijkse consumptie van sigaretten zal een grote invloed hebben op de aard van de e-sigaret die je nodig hebt om te kopen. Sommige goedkopere versies zijn kleiner, veel lijken opmerkelijk op een normale sigaret.

Dit type, hoewel nogsteeds met oplaadbare batterij meegeleverd wordt, gebruikt nicotine of gearomatiseerd cartridges. Een nieuwe cartridge wordt gemonteerd wanneer de oude leeg is. Dit soort e-sigaret is ontworpen voor consumenten met een sociale of een laag verbruik van sigaretten. Elke cartridge staat gelijk aan het roken van 10-15 sigaretten voordat het verwisseld moet worden. Als je een zware roker bent die een van deze gebruikt, dan zul je doorhebben dat de vullingen je aanzienlijk duurder kosten dan je normale sigaretten. Een uitoefenprijs proberen we ook te vermijden.

Leveranciers overwegen bij eenmalig gebruik van wegwerp e-sigaretten vooral als een ‘try-before-you-buy “-hulpmiddel en deze moeten worden afgeprijsd als een optie, tenzij aangeboden wordt als gratis proefpakket.

De meest populaire e-sigaretten zijn die bijgevuld worden uit een apart flesje met vloeistof. De levensduur per herladen batterij van dit type is ook aanzienlijk langer en bij uitstek geschikt voor de matige tot zware roker. De refill flessen, die apart worden verkocht, bevatten een hoeveelheid nicotine inhoud die geschikt is aan het aantal gerookte sigaretten per dag.

Te beginnen met de nicotine hoeveelheid die nodig is voor uw persoonlijk gebruik, kan worden verminderd met behulp van verschillende sterkte flessen totdat de grote dag aanbreekt wanneer je met succes om kan gaan zonder dat nicotine door het lichaam gaat. Uw e-sigaret wordt dan alleen een sociaal hulpmiddel.

Dus daar heb je het, e-sigaretten zijn hier om te blijven. Surf op het internet om prijzen te vergelijken. De concurrentie is hoog, Dansmoke speel een belangerijke rol in de distributie van kwaliteit goedkope e-sigaretten en is het overwegen waard. Met de lage kosten van de aanschaf en het gebruik van e-sigaretten in vergelijking met de steeds stijgende prijs van tabaksproducten, plus de goed gedocumenteerde verbeteringen aan de gezondheid bij het ​​overgaan van het roken van tabak naar “vaping” zal de markt voor goedkope e-sigaretten blijven uitbreiden op een hoge tempo.